Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜετατροπέας υπερηχητικής συγκόλλησης

Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now

Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30

Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30
Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30 Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30 Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30 Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30 Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30

Μεγάλες Εικόνας :  Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Altrasonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: HSD41S30
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal

Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30

περιγραφή
Συχνότητα: 20KHz Δύναμη παραγωγής: 1000-3000watt
Κοινό μπουλόνι: 1/220 UNF Κεραμική διάμετρος δίσκων: 50mm
Qty των κεραμικών δίσκων: 4pcs Ικανότητα: 11nf
Εύρος: 20 μμ Εφαρμογή: Πλαστική μηχανή συγκόλλησης
Υψηλό φως:

20kHz υπερηχητικός μετατροπέας υψηλής συχνότητας

,

Φορητός μετατροπέας τύπων μετατροπέων

,

Μετατροπέας υπερηχητικής συγκόλλησης τύπων μετατροπέων

Υπερηχητικός μετατροπέας συχνότητας 20kHz τύπων μετατροπέων αντικατάστασης Dukane 41S30

 

 

Προδιαγραφές:

 

Πρότυπο HSD41S30
Συχνότητα 20Khz
Δύναμη παραγωγής 1000-3000 Watt
Κοινό μπουλόνι 1/220 UNF
Κεραμική διάμετρος δίσκων 50mm
Qty των κεραμικών δίσκων 4pcs
Ικανότητα 11nf
Εύρος um 20
Εφαρμογή Πλαστική μηχανή συγκόλλησης

 

Εφαρμοσμένη σειρά:

 

Ο υπερηχητικός μετατροπέας, η υπερηχητική γεννήτρια και το υπερηχητικό κέρατο αποτελούν ολόκληρο ένα υπερηχητικό σύστημα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως για να κάνει τη συγκόλληση στα διάφορα είδη βιομηχανιών.

Εφαρμοσμένες βιομηχανίες: αυτοκινητική βιομηχανία, ηλεκτρική βιομηχανία, ιατρική βιομηχανία, βιομηχανία οικιακών συσκευών, μη υφαμένο ύφασμα
ιματισμός, συσκευασία, προμήθειες γραφείων, παιχνίδια, κ.λπ.
 
Εφαρμοσμένες μηχανές: Υπερηχητικός καθαριστής, σύνολο ομορφιάς, μηχανές συγκόλλησης, τέμνουσες μηχανές, ιατρικοί χειρουργικό νυστέρι και τάρταρος σαφείς.
 
 
Πώς ο υπερηχητικός μετατροπέας λειτουργεί:
 
(1) υπερηχητικός μετατροπέας: Μια συσκευή που μετατρέπει την υψηλής συχνότητας ηλεκτρική ενέργεια στη μηχανική ενέργεια, γενικά με τη magnetostrictive και πιεζοηλεκτρική κεραμική. Η δύναμη είναι παραγωγή στην υπερηχητική γεννήτρια, και έπειτα στον υπερηχητικό μετατροπέα, και τα υπερηχητικά κύματα παράγονται γενικά από την υπερηχητική παραγωγή και λήψη της συσκευής.
 
(2) η σύνθεση του υπερηχητικού μετατροπέα: συμπεριλαμβανομένου του εξωτερικού περιβλήματος, το ταιριάζοντας με στρώμα, δηλ., το ακουστικό παράθυρο, ο πιεζοηλεκτρικός κεραμικός μετατροπέας δίσκων, η υποστήριξη, και το μόλυβδος-έξω καλώδιο, οι οποίοι χαρακτηρίζονται δεδομένου ότι περιλαμβάνει περαιτέρω έναν δέκτη σειράς, ο οποίος οδηγείται από το καλώδιο που αποτελείται από μια ενεργειακή συσκευή, ένα δαχτυλίδι μετάλλων και ένα λαστιχένιο στόλισμα.
 
(3) η αρχή και η λειτουργία του υπερηχητικού μετατροπέα, υπερηχητικός μετατροπέας είναι ηχηρή συχνότητα Yu Chaosheng της πιεζοηλεκτρικής κεραμικής, το υλικό της πιεζοηλεκτρικής επίδρασης μετατρέπει τα ηλεκτρικά σήματα στη μηχανική δόνηση. Ο υπερηχητικός μετατροπέας είναι μια συσκευή ενεργειακής μετατροπής, η λειτουργία της είναι να μετατρέψει τη ηλεκτρική δύναμη εισαγωγής στη μηχανική δύναμη (υπερηχητική) που περνούν έξω πάλι, μέρος της επιφάνειας που καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια. Τύποι υπερηχητικών μετατροπέων: μπορέστε να διαιρεθείτε σε πιεζοηλεκτρικούς μετατροπείς, μετατροπείς σάντουιτς, μετατροπείς στηλών, μετατροπείς κέρατων.
 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Χαμηλή θερμαντική αξία.
2. Καλή θερμική σταθερότητα.
3. Η συχνότητα είναι σύμφωνη με τη στατική ικανότητα.
4. Η σύνθετη αντίσταση αντήχησης είναι χαμηλή.
5. Μακριά μέση ζωή.
6. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε σε ποικίλο εξοπλισμό υπερηχητικής συγκόλλησης και τον καθαρίζοντας εξοπλισμό
 
Η υπηρεσία μας:
 

Προσαρμομένος στο πνεύμα «της υπηρεσίας πρώτα», ALTRASONIC παρέχει τη συντήρηση διάρκειας ζωής στα προϊόντα του για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιούνται από τους πελάτες.

Η ομάδα υπηρεσιών του Altrasonic είναι 24/7 διαθέσιμο για την υποστήριξη. Μας καλά - εκπαιδευμένος και οι έμπειρος μηχανικοί υπηρεσίας συμβουλεύουν και υποστηρίζουν σε απευθείας σύνδεση ή εάν είναι απαραίτητο στη θέση. Είτε μια επί παραγγελία γραμμή παραγωγής είτε μια τυποποιημένη μηχανή: πάντα εξασφαλίζουμε ότι η παραγωγή μπορεί να επαναληφθεί το συντομότερο δυνατό.

 

Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30 0Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30 1Υπερηχητικός τύπος μετατροπέων αντικατάστασης μετατροπέων υπερηχητικής συγκόλλησης Dukane 41S30 2

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Teddy Chen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)