Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Ανίχνευση μηχανικών βλαβών της μηχανής υπερηχητικής συγκόλλησης χωρίς κύμα

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ανίχνευση μηχανικών βλαβών της μηχανής υπερηχητικής συγκόλλησης χωρίς κύμα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανίχνευση μηχανικών βλαβών της μηχανής υπερηχητικής συγκόλλησης χωρίς κύμα

Η μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης χρησιμοποιείται για τη συγκόλληση της θερμοπλαστικής. Έναντι άλλων παραδοσιακών διαδικασιών, έχει τα σημαντικά οφέλη όπως η υψηλή αποτελεσματικότητα κατανάλωσης, η υψηλή ποιότητα συγκόλλησης, η προστασία του περιβάλλοντος και η ενέργεια - αποταμίευση. Η υπερηχητική πλαστική τεχνολογία συγκόλλησης χρησιμοποιείται ευρέως στα ιατρικά αντικείμενα, τη συσκευασία, τα μέρη αυτοκινήτου, τις τυπώνοντας προμήθειες και άλλες βιομηχανίες.

Στο στάδιο της υπερηχητικής συγκόλλησης, θα υπάρξουν περιστασιακά unvoiced κύματα. Έτσι, τι προκαλεί την πλαστική μηχανή συγκόλλησης όχι στο κύμα;

 

Η σε τρία στάδια μέθοδος επιθεώρησης για το πώς η μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης δεν προφέρει το κύμα:

1. Ο πρώτος εξετάζει τον κανονικό ανεφοδιασμό και τον ανεφοδιασμό του αερίου, το πρώτο βήμα είναι αφαιρεί αρχικά τη φόρμα, και βλέπει έπειτα εάν η μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης έχει τα υγιή κύματα, τα υγιή κύματα είναι κανονικά.

2. Εάν δεν υπάρχει κανένα υγιές κύμα, δείτε εάν ο τρέχων δείκτης έχει μια ταλάντευση. Εάν ο δείκτης έχει μια ταλάντευση, δείτε εάν το καλώδιο δονητών είναι χαλαρό ή πέφτοντας μακριά.

3. Εάν τα ανωτέρω έχουν δει, ή όχι, κατόπιν υπάρχει ένα πρόβλημα με το υπερηχητικό ηλεκτρικό κιβώτιο, και ποια άλλα μέρη θα σπαστεί;

4. Παραδείγματος χάριν: το πιάτο κρυστάλλου της μηχανής υπερηχητικής συγκόλλησης είναι σπασμένο, το διορθωτή μπορεί να σπάσουν, ο υπερηχητικός μετατροπέας είναι σπασμένος, το πιάτο δόνησης είναι σπασμένο, και ο πυκνωτής είναι σπασμένος, αυτό το φαινόμενο θα εμφανιστεί.

5. Κατά χρησιμοποίηση μιας μηχανής υπερηχητικής συγκόλλησης, την είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί η μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης. Εάν η συντήρηση είναι καλή και η συντήρηση είναι καλή, η συχνότητα της αποτυχίας θα είναι λιγότεροι, διαφορετικά έχει επιπτώσεις στη ζωή υπηρεσιών της μηχανής υπερηχητικής συγκόλλησης και θα αυξήσει τη συχνότητα του γεγονότος.

 

Περίληψη: Η συχνότητα μετατροπέων είναι λανθασμένη ή σπασμένη, ο υπερηχητικός πίνακας ενισχυτών δύναμης κιβωτίων δύναμης είναι σπασμένος, ο υπερηχητικός κύριος πίνακας κιβωτίων δύναμης είναι σπασμένος, ο υπερηχητικός πίνακας πυκνωτών είναι σπασμένος, και ο διαμορφωτής συχνότητας είναι σπασμένος. Πολλοί παράγοντες μπορούν να αναγκάσουν τη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης για να σταλούν. Το κύμα, εάν δεν μπορείτε να βρείτε το λόγο από την εμπειρία σας ή δεν μπορείτε να πάρετε τη μηχανή πίσω στην κανονική εργασία, εσείς μπορεί να βρεί τους επαγγελματικούς κατασκευαστές μηχανών υπερηχητικής συγκόλλησης για να επιθεωρήσει και να επισκευάσει τις υπηρεσίες.

 

Το ανωτέρω περιεχόμενο στην πραγματική παραγωγή και τη συντονίζοντας μηχανή μπορεί να βοηθήσει κάποια σας.

 

Χρόνος μπαρ : 2021-05-11 09:26:39 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Φαξ: 86-571-88635972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)