Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Μέθοδος ανάλυσης και επεξεργασίας αποτυχίας υπερηχητικής μηχανής συγκόλλησης σημείων

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Μέθοδος ανάλυσης και επεξεργασίας αποτυχίας υπερηχητικής μηχανής συγκόλλησης σημείων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μέθοδος ανάλυσης και επεξεργασίας αποτυχίας υπερηχητικής μηχανής συγκόλλησης σημείων

Μέθοδος ανάλυσης και επεξεργασίας αποτυχίας υπερηχητικής μηχανής συγκόλλησης σημείων

 

1. Η υπερηχητική φόρμα είναι καυτή
Οι υπερηχητικές φόρμες έχουν έναν ορισμένο βαθμό θερμότητας κατά τη διάρκεια της εργασίας, η οποία προκαλείται από την απώλεια του μηχανικού εξοπλισμού των πρώτων υλών και της διεξαγωγής θερμότητας των μερών συγκόλλησης. Είναι το κεφάλι συγκόλλησης καυτό; Όταν τα πρότυπα δεν είναι κανένα φορτίο (δηλαδή καμία επαφή με τα μέρη χάλυβα), συνεχίστε να εκπέμπετε τα υπερηχητικά κύματα για περίπου 30 λεπτά, και η θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβεί 50-70℃. Εάν το κεφάλι συγκόλλησης είναι καυτό, επιβεβαιώστε το κεφάλι συγκόλλησης χαλασμένο ή οι αναρμόδιες πρώτες ύλες πρέπει να αντικατασταθούν.

 

2. Υπερηχητικός θόρυβος φορμών
Όταν υπάρχει θόρυβος όταν λειτουργεί η υπερηχητική φόρμα, οι ακόλουθοι λόγοι πρέπει να επιλυθούν:
①Είναι η βίδα εγκαταστάσεων χαλαρή;
②Το κεφάλι συγκόλλησης προκαλεί τις ρωγμές;
③Είναι το κεφάλι συγκόλλησης σε επαφή με τα απρόσιτα στοιχεία;

 

3. Ο μετατροπέας του υπερηχητικού οξυγονοκολλητή σημείων επιδεικνύει το φορτίο πληροφοριών

Όταν η γεννήτρια στέλνει έναν συναγερμό φορτίων, η επιθεώρηση πρέπει να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την ακόλουθη διαδικασία:

Η No-load ανίχνευση, εάν το ρεύμα είναι κανονικό κατά τη διάρκεια της εργασίας, αυτό θα είναι ότι η υπερηχητική φόρμα είναι σε επαφή με τα απρόσιτα στοιχεία ή την κύρια ρύθμιση παραμέτρου μεταξύ του κεφαλιού συγκόλλησης και το κάθισμα συγκόλλησης είναι ανώμαλο.

Όταν η no-load ανίχνευση είναι ανώμαλη, αρχικά παρατηρήστε εάν το κεφάλι συγκόλλησης είναι ραγισμένο και εάν η εγκατάσταση είναι σταθερή, κατόπιν αφαιρεί το κεφάλι συγκόλλησης και πραγματοποιεί τη no-load επιθεώρηση που αφαιρεί εάν ο υπερηχητικοί μετατροπέας + το κέρατο έχουν τα προβλήματα, και πραγματοποιεί βαθμιαία. Καθαρίστε. Μετά από να αφαιρέσει την ανώμαλη πιθανότητα του υπερηχητικών μετατροπέα + του κέρατου, η νέα υπερηχητική φόρμα αποσυντίθεται για να διακρίνει.

Μερικές φορές θα υπάρξουν καταστάσεις όπου η no-load ανίχνευση είναι κανονική, αλλά όλα δεν λειτουργούν κατάλληλα. Θα υπάρξουν αλλαγές στην ακουστική ενέργεια της υπερηχητικής φόρμας και άλλων πρωτοτύπων, που αναγκάζουν τη μετάδοση της ακουστικής ενέργειας για να εμποδιστούν. Εδώ είναι ένας πολύ απλός τρόπος να διακρίνει: μέθοδος αφής χεριών. Όλα τα κεφάλια συγκόλλησης ή τα κέρατα στην κανονική εργασία είναι πολύ συμμετρικά όταν λειτουργεί το στρώμα επιφάνειας του κέρατου. Το χέρι αισθάνεται μεταξωτό όπως το χρυσό βελούδο. Όταν η μετάδοση της υγιούς ενέργειας εμποδίζεται, αισθάνεται όπως το τίναγμα ή το τίναγμα με το χέρι. Συγχρόνως, η μέθοδος απαρίθμησης πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει τα όχι-έτσι-καλά συστατικά.

Χρόνος μπαρ : 2021-11-19 13:30:05 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Φαξ: 86-571-88635972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)