Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Βασική γνώση του υπερηχητικού εξοπλισμού ομογενοποίησης

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Βασική γνώση του υπερηχητικού εξοπλισμού ομογενοποίησης
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασική γνώση του υπερηχητικού εξοπλισμού ομογενοποίησης

Ο υπερηχητικός εξοπλισμός ομογενοποίησης είναι ένα πολυσύνθετο και για πολλές χρήσεις όργανο που χρησιμοποιεί τον ισχυρό υπέρηχο για να παραγάγει τα αποτελέσματα δημιουργίας κοιλότητας στα υγρά και να μεταχειριστεί ultrasonically τις ουσίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σπάσει τους ιστούς ζώων και φυτών, τα κύτταρα, τα βακτηρίδια, και τα σπόρια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γαλακτωματοποιήσει, να χωρίσει, να διασκορπίσει, να ομογενοποιήσει, να εξαγάγει, να εξαερώσει, να καθαρίσει και να επιταχύνει τις χημικές αντιδράσεις, κ.λπ.

 

Αυτή η μηχανή χρησιμοποιείται κυρίως για τα εργαστηριακά τεστ ή τη μικρής κλίμακας παραγωγή. Έχει την υψηλή συχνότητα, μικρό μέγεθος, ελαφρύς, εύκολος να φέρει, και έχει τα χαρακτηριστικά του σε πραγματικό χρόνο ελέγχου και της ισχύος συχνότητας ισχύος διευθετήσιμων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη διδασκαλία, τη επιστημονική έρευνα, και την παραγωγή στους τομείς της βιοχημείας, της μικροβιολογίας, της ιατρικής χημείας, της χημείας επιφάνειας, της φυσικής, της ζωολογίας, της αγρονομίας, της ιατρικής, και του φαρμακείου.

 

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά απόδοσης του υπερηχητικού εξοπλισμού ομογενοποίησης;

 

1. Σταθερή λειτουργία, χαμηλού θορύβου, κατάλληλος καθαρισμός, εύκαμπτη ικανότητα διάπραξης ελιγμών, συνεχής χρήση, εξαίρετες διασπορά και μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος των υλικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος, την ομογενοποίηση και τη διασπορά της βιομηχανικής παραγωγής.

2. Το υλικό μπορεί να καθαριστεί και να αναμιχθεί στο πλαίσιο της τριπλής δράσης του συμπιέζοντας και αλέθοντας, ισχυροί αντίκτυπου και απώλεια επέκτασης πίεσης. Αυτός ο εξοπλισμός είναι ένας σημαντικός εξοπλισμός για τα τρόφιμα, το γαλακτοκομείο, το ποτό και άλλες βιομηχανίες.

3. Η ομογενοποίηση όλων των ειδών γαλακτοκομικών ποτών όπως το γάλα, το γάλα σόγιας, κ.λπ. κάτω από την υψηλή πίεση μπορεί σημαντικά να καθαρίσει παχιά globules στο υγρό γάλακτος, καθιστώντας τα προϊόντα εύκολα να αφομοιώσουν και να απορροφήσουν μετά από να φάει, και να βελτιώσουν αξία της χρήσης.

4. Χρησιμοποιημένο στην παραγωγή του παγωτού και άλλων προϊόντων, μπορεί να βελτιώσει τη λεπτομέρεια και looseness του υλικού υγρού, και η εσωτερική σύστασή της βελτιώνεται προφανώς.

 

Υπερηχητικό homogenizer δονείται στο υγρό με μια ταχύτητα 20.000 φορές ανά δευτερόλεπτο (20kHz). Είναι μικρό υπερηχητικό homogenizer που είναι εύκολο να κρατηθεί και να λειτουργήσει. Χρησιμοποιείται κυρίως για τα εμπορευματοκιβώτια όπως οι σωλήνες δοκιμής, microtubes και σωλήνες φυγοκεντρωτών. Η δημιουργία κοιλότητας θα εμφανιστεί στο υγρό όταν δονείται το υπερηχητικό κύμα. Αυτή τη στιγμή όταν η φυσαλίδα καταρρέει, θα προκαλέσει τα κρουστικά κύματα στα περιβάλλοντα μόρια και θα συντρίψει τη δομή ιστού. Έναντι του μηχανικού ανακατώματος, έχει τα πλεονεκτήματα της λιγότερης ρύπανσης, λιγότερη απώλεια μερών, και χαμηλού κόστους συντήρησης.

 

Χρόνος μπαρ : 2021-03-01 14:01:55 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Φαξ: 86-571-88635972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)