Αρχική Σελίδα Προϊόνταυπερήχων πλαστικών συγκόλλησης μηχάνημα

ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now

ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος

ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος
ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος

Μεγάλες Εικόνας :  ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Altrasonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: HS-WL20
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο βαμβάκι με τον αφρό μέσα
Χρόνος παράδοσης: 7 ημέρες την εργασία
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union

ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος

περιγραφή
Συχνότητα: 20KHz Μέγιστη δύναμη παραγωγής: 2600watt
Εφαρμογή:: Ενώνοντας στενά πλαστικά μέρη Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Ψηφιακός
Εκτιμημένο ρεύμα: 10A Χρονική σειρά συγκόλλησης: 0.05s-10s
Βάρος: 25kg ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 5-50℃
Υψηλό φως:

πλαστικός οξυγονοκολλητής σημείων

,

Υπερήχων Πλαστικά Welder

ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για τη μη υφανθείσα συγκόλληση υφάσματος
 


Περιγραφή:
 
Το υπερηχητικό κέρατο οξυγονοκολλητών HS-WL20 είναι κατάλληλο για την υπερηχητική ράβοντας μηχανή δαντελλών. Η υπερηχητική ράβοντας μηχανή δαντελλών, είναι ένα αποδοτικό ράψιμο, αποτυπώνοντας τον εξοπλισμό σε ανάγλυφο. Κυρίως χρησιμοποιημένη hem του συνθετικού υφάσματος ινών, η συγκόλληση, κοπή, αποτύπωση σε ανάγλυφο, που επεξεργάζεται τα προϊόντα με την καλή συμπίεση νερού, υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής, χωρίς εξαρτήματα ραπτικής, λείωσε την ομαλή επιφάνεια χωρίς σαλιάσματα, αισθάνεται καλή και ούτω καθεξής.
 
Ευρέως χρησιμοποιημένος στον ιματισμό, τα παιχνίδια, τα τρόφιμα, τις φιλικές προς το περιβάλλον μη υφανθείσες τσάντες, τις μάσκες και άλλες βιομηχανίες.
Η υπερηχητική ράβοντας μηχανή δαντελλών, που χρησιμοποιεί την πιό πρόσφατη υπερηχητική τεχνολογία, χρησιμοποίησε ευρέως τα παγκοσμίως διάσημα συστατικά, με τη προηγμένη τεχνολογία, τη λογική δομή, αξιόπιστη λειτουργία, εύκολη λειτουργία και ούτω καθεξής.
 


Τεχνικές παράμετροι:

 

Στοιχείο αριθ. HS-WL20
Συχνότητα 20Khz
Δύναμη 2600W
Τάση 200-240V, εναλλασσόμενο ρεύμα
50-60hz, ενιαία φάση
Ηλεκτρικό ρεύμα 15A
Σειρά του χρόνου συγκόλλησης 0.05-10/sec
Θερμοκρασία περιβάλλοντος 5-50℃
Απαιτήσεις παροχής αέρα Καθαρός ξεράνετε το συμπιεσμένο αέρα, μέγιστη πίεση 7kg
Βάρος 25Kgs

 
 
Εφαρμογές βιομηχανίας υγιεινής:


Τοποθέτηση σε στρώματα χωρίς τη χρήση των κολλών και αποτύπωση σε ανάγλυφο χωρίς τη χρήση της θερμότητας; Η απολύτως καθαρή υπερηχητική τεχνολογία για nonwovens καθιστά αυτό πιθανό. Τα υλικά ενώνονται με τη βοήθεια της τοπικά περιορισμένης παραγωγής θερμότητας

  • Δέρμα-φιλικός
  • Γρήγορα
  • Μαλακός και όμως σταύλος

 


Αρχή υπερηχητικής συγκόλλησης:
 
Όταν τα υπερηχητικά αποτελέσματα στην περιοχή επαφών του θερμοπλαστικού πλαστικού, αυτό θα παραγάγουν τις δεκάδες της χρονικής ανά δευτερόλεπτο υψηλής συχνότητας δόνησης χιλιάδων. Αυτό η υψηλής συχνότητας δόνηση επιτυγχάνει ένα ορισμένο εύρος, και περνά την υπερηχητική ενέργεια στην περιοχή συγκόλλησης μέσω των κομματιών συγκόλλησης. Λόγω της μεγάλης αντίστασης στη διεπαφή της περιοχής ένωσης δύο, θα παραγάγει τοπικό υψηλής θερμοκρασίας. Και επίσης λόγω της φτωχής θερμικής αγωγιμότητας του πλαστικού, δεν μπορεί να διανεμηθεί εγκαίρως, συλλεγμένος στην περιοχή συγκόλλησης, με συνέπεια την πλαστική γρήγορη τήξη επιφάνειας επαφών δύο, που συνδέεται με μια ορισμένη πίεση, για να ενσωματώσει σε μια. Όταν οι υπερηχητικές στάσεις, αφήνουν την πίεση τελευταία για λίγα δευτερόλεπτα να την καταστήσουν σταθεροποιημένη, διαμορφώνοντας κατά συνέπεια μια στερεά μοριακή αλυσίδα, για να επιτύχει το σκοπό της συγκόλλησης, η δύναμη συγκόλλησης μπορεί να είναι στενή στη δύναμη των πρώτων υλών. Η ποιότητα της υπερηχητικής πλαστικής συγκόλλησης εξαρτάται από το εύρος του μετατροπέα και του κέρατου, την πίεση συγκόλλησης και το χρόνο συγκόλλησης. Ο χρόνος συγκόλλησης και η πίεση κέρατων συγκόλλησης μπορούν να ρυθμιστούν. Το εύρος εξαρτάται από το μετατροπέα και τον ενισχυτή. Οι τρεις παράγοντες της αλληλεπίδρασης έχουν μια κατάλληλη αξία, εάν η ενέργεια υπερβαίνει την κατάλληλη αξία, το πλαστικό ποσό τήξης θα είναι μεγάλοι, εύκολος στην παραμόρφωση της συγκόλλησης εάν η ενέργεια είναι μικρή, δεν είναι εύκολο να συγκολλήσει, η πίεση δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ. Αυτή η βέλτιστη πίεση είναι το προϊόν του μήκους του ενωμένου στενά μέρους και της άκρης της βέλτιστης πίεσης ανά 1mm.
 
1. Εφαρμόσιμα υλικά εξοπλισμού
 
Το χημικό ύφασμα ινών, ή το χημικό συνδυασμένο ίνα ύφασμα, χημική ταινία είναι επίσης περισσότερο από 30% υφαμένος, μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία στα επιθυμητά προϊόντα, όπως το νάυλον ύφασμα, πλεκτά υφάσματα, μη υφανθε'ντα υφάσματα, ύφασμα Τ/Ρ, ύφασμα του Τρινιδάδ και Τομπάγκο (ύφασμα πολυεστέρα), να ακτινοβολήσει ύφασμα, πολυστρωματικό ύφασμα, καθώς επίσης και ποικίλη ταινία ελασματοποίησης φιαγμένη από ταινία που καλύπτει την ταινία μπορεί να εφαρμοστεί.
 
2. Λειτουργία χρήσης εξοπλισμού
 
(1) σφράγιση, (2) κοπή σχεδίων, (3) κοπή, (4) σχισμή, (5) κόβοντας τρύπες, (6) πιέζοντας γραφική παράσταση, (7) διαμόρφωση, (8) χρώματα εκτύπωσης, που επιχαλκώνουν, (10) χτύπημα και τυπωμένη ύλη, (11) ενώνοντας στενά καλώδιο μετάλλων σταθερό.
 
3. Εφαρμόσιμα προϊόντα
 
(1) τα ενδύματα δένουν (2) κρεβατιών κάλυψης (3) μαξιλαριών κάλυψης (4) αυτοκινήτων κάλυψης (5) αδιάβροχο ταινιών Tentage (6) το συσκευάζοντας (9), Windbreaker, σακάκι χιονιού, (10) παιχνίδια, (11) γάντια, (12) τραπεζομάντιλα, (13) καλύψεις εδρών, (17) εξαρτήματα, (18) ομπρέλες, (19) Lampshades, (20) φίλτρα και περισσότερων.
 


Λειτουργία εξοπλισμού
 
(1) η χρήση της υπερηχητικής δόνησης και της ειδικής ρόδας χάλυβα, που διατηρείται σταθερή ατμοσφαιρική πίεση, εσείς μπορεί να πάρει τη χρήση των ανωτέρω λειτουργιών.
(2) η επεξεργασία δεν καπνίζει, σπινθήρες, δεν βλάπτει τις άκρες του υφάσματος, αλλά και αποφεύγει τα σαλιάσματα.
(3) η αλλαγή της ρόδας λουλουδιών είναι απλή και κατάλληλος, τη ρόδα λουλουδιών των διάφορων αριθμών μπορεί να αλλάξουν σύμφωνα με την ανάγκη του πελάτη.
(4) καμία προθέρμανση κατά τη διάρκεια της κατασκευής και της συνεχούς λειτουργίας.
(5) μπορεί να είναι εγκατεστημένο έγγραφο χρώματος, χρυσό φύλλο αλουμινίου, μέχρι την Ινδία όταν πίεση, που επιχαλκώνει τη λειτουργία.
(6) μπορεί να είναι περισσότερες από μια μονάδες σε μια ειδική μηχανή, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα μεγαλύτερο πλάτος του προϊόντος, όπως η κάλυψη παπλωμάτων, ομπρέλα και ούτω καθεξής.
(7) ειδική ρόδα χάλυβα κραμάτων που γίνεται του υλικού, και από την ειδική θερμότητα
 
 

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ALTRASONIC;

 

1. OVERSEA ΟΜΑΔΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Έχουμε τώρα τους πράκτορες στην Ινδία, Austrilia, το Χογκ Κογκ, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν, τη Μαλαισία, τη Γερμανία, και άλλη χώρα ακόμα που είναι συζητώντας.

2. Καινοτομία. Ε&Α Altrasonic και εμπορικό προσωπικό για να ερευνήσει συνεχώς τις νέες αιτήσεις στον τομέα του υπερήχου, και η σημασία του ομαδικού πνεύματος της συνεργασίας.

3. Οι μισές τιμές, η διπλή αξία. Κάθε προϊόν φθάνει εσείς είναι δοκιμή στην επιχείρησή μας τρεις φορές, και με τη συνεχή εργασία 72 ωρών, που επιβεβαιώνει είναι πολύ προτού να το πάρετε. Επίσης μαθαίνουμε πάντα από τη ξένη εταιρεία, να αναβαθμίζουμε τα προϊόντα μας.

4. Καλά συστατικά. Κεραμικός που εισάγεται κυρίως από τα γερμανικά, και χρησιμοποίηση του αργιλίου ανώτερης ποιότητας, πρώτες ύλες τιτανίου.

5. Το άτομο προσαρμόζει. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, επίσης υπηρεσία cOem ανεφοδιασμού. Προσαρμόστε την υπερηχητική λύση για τις διαφορετικές εφαρμογές.
 
ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για τη μη υφανθείσα συγκόλληση υφάσματος


ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος 0

 

ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος 1

ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος 2
ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος 3ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος 4ταλαντωτής δόνησης 20Khz Continious για μη - υφαμένη συγκόλληση υφάσματος 5

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα