Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπερηχητικό κάρφωμα

Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now

Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού

Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού
Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού

Μεγάλες Εικόνας :  Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Altrasonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: HSP30
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί ή ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες μετά από το συνολικό ποσό παραλαβών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 2000pcs ανά μήνα

Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού

περιγραφή
Όνομα Προϊόντος: Φορητός υπερηχητικός οξυγονοκολλητής σημείων 30 Khz συχνότητας: 30Khz±1 KHz
Δύναμη: 900w Μέθοδος συντονισμού συχνότητας: Αυτόματος συντονισμός
στοιχεία: Υπερηχητικός μετατροπέας, ενώνοντας στενά κέρατο, προστατευτικό μανίκι και ψηφιακή γεννήτρια Τύπος συγκόλλησης: Χέρι - κρατημένη λειτουργία
Υψηλό φως:

υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης σημείων

,

Υπερήχων συγκόλλησης μηχάνημα

Η φορητή υπερηχητική Soundproof μηχανή συγκόλλησης βαμβακιού είναι ευρέως χρησιμοποιημένο χαμηλότερο κόστος και απλή λειτουργία
 
 Προδιαγραφές:
 

ΠρότυποHS-40HS-35HS-30HS-28HS-20
Συχνότητα40khz35khz30khz28khz20khz
Δύναμη500W500~800w500~800w500~800w500~1000w
Κέρατο≤10mm≤10mm≤10mm≤12mm≤13mm
Διάμετρος κατοικίας44mm44mm44mm44mm64mm
Βάρος του οξυγονοκολλητή1.0kg1.0kg1.0kg1.0kg1.5kg

 
Πλεονεκτήματα:

  • Εφαρμογή στο κάρφωμα, τη διαμόρφωση και την ένωση
  • Ελαφρύς, εύκολος να πάρει, εύκολος να λειτουργήσει (φορητός)
  • Εξοπλισμένος με το χρονόμετρο συγκόλλησης
  • Εύκολα θέστε τη χρονική συγκόλληση
  • Εξοπλισμένος με ένα κύκλωμα προστασίας υπερφόρτωσης (τάση, ρεύμα, φάση, θερμοκρασία, παραγωγή)
  • Παραγωγή δύναμης FET
  • Αυτόματη αντήχηση
  • Διατηρήστε τη λειτουργία εύρους αυτόματα
  • Έναρξη: επίτευξη της μέγιστης δύναμης με 105msec

Όρος της υπερηχητικής συγκόλλησης:
 
Τα υπερηχητικά αυτοκίνητα πλαστικά ως όρος της υπερηχητικής συγκόλλησης, ο σημαντικότερος είναι ο χρόνος να εφαρμοστεί το ενεργειακό (δόνηση, χρόνος συγκόλλησης) μήκος συγκόλλησης και η πίεση, φυσικά, άλλοι όροι είναι επίσης πολύ σημαντική. Υλική θερμοκρασία ροής ιξώδους υπερηχητικής συγκόλλησης θερμοκρασίας συγκόλλησης. Διαφορετικά το υλικό δεν θα λειώσει.
 
Προσοχή για την υπερηχητική συγκόλληση
 
Με το εύρος, όσο υψηλότερο το εύρος, τόσο υψηλότερη η άνοδος θερμοκρασίας. Η πίεση εφαρμόζεται στο φορμαρισμένο άρθρο χρησιμοποιώντας ένα κυλινδρικό βλέμμα. Η γενική πίεση συμπιεσμένου αέρα είναι 0.1-0.3MPa (μετρητής πίεσης), μερικές φορές υψηλότερος. Αλλά εάν χρήση της υψηλής πίεσης, αυτό θα εμποδίσει την κυλινδρική δόνηση.
Ο χρόνος συγκόλλησης ποικίλλει ανάλογα με το υλικό και τη μορφή του προϊόντος. Ο χρόνος συγκόλλησης μερικών φορμαρισμένων άρθρων είναι μόνο 0,2 δευτερόλεπτα. Με τον καιρό θα προκαλέσει την υπερβολική συγκόλληση και θα παραγάγει πολλή λάμψη και η φυσαλίδα, με συνέπεια φτωχό αεροστεγή, πρέπει να δώσει την προσοχή. Ο χρόνος ψύξης (εκμετάλλευση) για το κρυστάλλινο πλαστικό, εάν η θερμοκρασία κάτω από το σημείο τήξης, η σύνδεση θα σταθεροποιηθεί, συνήθως ο χρόνος πίεσης διατηρείται μεταξύ 0.1-0.2 δευτερολέπτων. Πλαστικό AMMA).
Ήχος θορύβου - απορροφώντας αρχή συγκόλλησης βαμβακιού:
Όταν ο υπερηχητικός ρόλος στη θερμοπλαστική πλαστική επιφάνεια επαφών, αυτό θα παραγάγει τις δεκάδες χιλιάδων χρόνοι ανά δευτερόλεπτο, η δόνηση υψηλής συχνότητας, αυτή η υψηλής συχνότητας δόνηση, υπερηχητική ενέργεια μέσω του υπερηχητικού κύματος που διαβιβάζεται στη φόρμα στην υλική επιφάνεια υπερηχητικής συγκόλλησης, αυτό θα παραγάγει τα υψηλής θερμοκρασίας υλικά. Πλαστική επιφάνεια επαφών με συνέπεια τη γρήγορη τήξη, που συνδέεται με την πίεση, αυτό μίγμα και πήξη, έτσι ώστε για να επιτύχει το σκοπό της υπερηχητικής συγκόλλησης.
 
Εφαρμογές στο αυτοκίνητο:
 
Η υπερηχητική συγκόλληση σημείων χρησιμοποιείται κυρίως στα αυτοκίνητα εσωτερικά μέρη. Υπερηχητική συγκόλληση σημείων στο sound-proof βαμβάκι της κάλυψης μηχανών, του κορμού και του περιβλήματος ροδών, και hallstand αισθητός. Η υπερηχητική συγκόλληση καρφώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αυτοκινητική συγκόλληση εξόδου κλιματισμού, οπισθοσκόπος καθρέφτης αυτοκινήτων, λαβές πορτών αυτοκινήτων, πόρτα αυτοκινήτων χεριών και ούτω καθεξής. Τα αυτοκίνητα πλαστικά μέρη είναι συνήθως ενωμένα στενά στο μεταβλητό εξοπλισμό υπερηχητικής συγκόλλησης, μακροχρόνιο multi-station σχέδιο, με τον έλεγχο προγράμματος PCL και τη λειτουργία LCD, μεγάλη αυτοκίνητη σύνθετη συγκόλληση κομματιών προς κατεργασία, συμπεριλαμβανομένων των διαφορετικών κατευθύνσεων της επιφάνειας συγκόλλησης, στις πολλαπλάσιες θέσεις.
 
 

Η φορητή υπερηχητική Soundproof μηχανή συγκόλλησης βαμβακιού είναι ευρέως χρησιμοποιημένο χαμηλότερο κόστος και απλή λειτουργία

 

 

Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού 0

 

Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού 1

 

Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού 2

 

Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού 3

 

 
 
Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού 4
 
Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού 5
 
Πληρωμή:
 

Ετικέττα: υπερηχητικός οξυγονοκολλητής σημείων, ηχιτική μηχανή συγκόλλησης

 

Φορητή υπερηχητική Soundproof απλή λειτουργία μηχανών συγκόλλησης βαμβακιού 6

 

FAQ:

 
1. Τι είναι υπερηχητική συγκόλληση οπής;
 
Η υπερηχητική συγκόλληση οπής είναι μόνο ένα είδος υπερηχητικής συγκόλλησης. Ανήκει στην ενεργειακή συγκόλληση ή την καταστρεπτική συγκόλληση. Χρησιμοποιείται ευρέως στη αυτοκινητοβιομηχανία.
 
2.How στην υπερηχητική τεχνολογία συγκόλλησης οπής χρήσης;
 
Αποφασίστηκε κοντά - υλικό προϊόντων, το καλύτερο του ίδιου υλικού, ή ενός μίγματος υλικών και άλλων υλικών. Εξαρτάται από εάν το υπερηχητικό κύμα του υλικού δύο ειδών μπορεί να λιωθεί. Μπορείτε να στείλετε το υλικό για να προσπαθήσετε να εξετάσετε.
 
3.How στην υπερηχητική συγκόλληση οπής σχεδίου;
 
Συνήθως είναι πάνω-κάτω τη συγκόλληση. Τα χαρακτηριστικά της συγκόλλησης οπής, θα υπάρξει βεβαίως ένα σημάδι σε μια πλευρά, η άλλη πλευρά δεν μπορεί να δει. Πολλοί πελάτες ανησυχούν για τα υλικά ζητήματα και επίσης φροντίζουν για το πώς να σχεδιάσουν. Υπάρχουν μερικές διαφορές στα προϊόντα της διαφορετικής υπερηχητικής συγκόλλησης οπής.
 
4.What είναι η υπερηχητική καυτή μηχανή συγκόλλησης καρφώματος του soundproof βαμβακιού ταπήτων αυτοκινήτων
 
Η υπερηχητική καυτή μηχανή συγκόλλησης καρφώματος του soundproof βαμβακιού ταπήτων αυτοκινήτων είναι γνωστή δεδομένου ότι αυτοκινήτων ταπήτων πενταλιών ο πλαστικός εξοπλισμός συγκόλλησης λειωμένων μετάλλων στηλών καυτός, αυτό είναι ένας αυτόματος εξοπλισμός συγκόλλησης συνδυάζοντας την υπερηχητική και καυτή διαδικασία καρφώματος. Το βαμβάκι αισθητό ενώνεται στενά από την υπερηχητική τεχνολογία, και η πλαστική στήλη καρφώνεται από την καυτή τεχνολογία καρφώματος. Το βαμβάκι αισθητό ενώνεται στενά από το υπερηχητικό κεφάλι συγκόλλησης μητέρων, το βαμβάκι αισθητό και το πεντάλι ποδιών είναι ενωμένα στενά σταθερά, χρησιμοποιούν την προηγμένη υπερηχητική γεννήτρια, που ελέγχεται από το PLC Siemens και την οθόνη αφής, το στοιχείο κυλίνδρων SMC και ούτω καθεξής.
 
5.What είναι η τεχνολογία υπερηχητικής συγκόλλησης του αυτοκινήτου soundproof βαμβάκι και sound-absorbing βαμβάκι;
 
Η τεχνολογία υπερηχητικής συγκόλλησης του soundproof βαμβακιού αυτοκινήτων και του sound-absorbing βαμβακιού αισθητών χρησιμοποιείται ευρέως στην αυτοκινητική βιομηχανία, όπως το υγιές soundproof βαμβάκι κάλυψης κορμών αυτοκινήτων, κεντρικό υγιές soundproof βαμβάκι αυτοκινήτων, soundproof βαμβάκι κάλυψης μηχανών αυτοκινήτων, soundproof βαμβάκι κορμών αυτοκινήτων, soundproof βαμβάκι κάλυψης ροδών αυτοκινήτων και ούτω καθεξής. Η υπερηχητική τεχνολογία χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει την αρχική λαστιχένια τεχνολογία μόνωσης. Η υπερηχητική soundproof μηχανή συγκόλλησης βαμβακιού περιλαμβάνει μια φορητή μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης για την τεχνητή συγκόλληση σημείων, μια πολυ-επικεφαλής μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης και μια μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης ρομπότ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα