Αρχική Σελίδα Προϊόνταυπερηχητική μηχανή συγκόλλησης σημείων

900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now

900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση

900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση
900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση 900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση 900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση

Μεγάλες Εικόνας :  900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Altrasonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: HSP35
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί ή ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες μετά από το συνολικό ποσό παραλαβών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 2000pcs ανά μήνα

900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Φορητός υπερηχητικός οξυγονοκολλητής σημείων 35 Khz συχνότητα: 35Khz±1 KHz
Δύναμη: 900W Μέθοδος συντονισμού συχνότητας: Αυτόματος συντονισμός
Συστατικά: Υπερηχητικός μετατροπέας, ενώνοντας στενά κέρατο, προστατευτικό μανίκι και ψηφιακή γεννήτρια Τύπος συγκόλλησης: Χέρι - κρατημένη λειτουργία
Υψηλό φως:

ηχιτική μηχανή συγκόλλησης

,

φορητός οξυγονοκολλητής σημείων

Η υπερηχητική φόρμα αποτελείται γενικά από το αργίλιο και η επιφάνεια της φόρμας μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη σκληρή οξείδωση

 

 

Προδιαγραφές:

 

Πρότυπο HS-40 HS-35 HS-30 HS-28 HS-20
Συχνότητα 40khz 35khz 30khz 28khz 20khz
Δύναμη 500W 500~800w 500~800w 500~800w 500~1000w
Κέρατο ≤10mm ≤10mm ≤10mm ≤12mm ≤13mm
Διάμετρος κατοικίας 44mm 44mm 44mm 44mm 64mm
Βάρος του οξυγονοκολλητή 1.0kg 1.0kg 1.0kg 1.0kg 1.5kg

 

Τύπος πυροβόλων όπλων: σύμφωνα με το σχέδιο μορφής της εφαρμοσμένης μηχανικής ανθρώπινων σωμάτων, ο υπερηχητικός διακόπτης έναρξης βρίσκεται στην ώθηση, εύκολη να πιάσει και να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία συγκόλλησης, ιδιαίτερα κατάλληλη για οριζόντιος ή κάθετος.

Τύπος κυλίνδρων: για την εμφάνιση του σχεδίου ο ευθύς, υπερηχητικός διακόπτης έναρξης βρίσκεται έξω από τον κύλινδρο, εύκολη συγκόλληση και το χέρι που φέρεται, μπορεί επίσης να εγκατασταθεί μεταξύ της επάνω μηχανής, λειτουργία συγκόλλησης για κάθε κατεύθυνση.

 

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα υπερηχητικού στη αυτοκινητοβιομηχανία.

 

Πλεονεκτήματα:

1. εφαρμογή στο κάρφωμα, τη διαμόρφωση και την ένωση

2. ελαφρύς, εύκολος να πάρει, εύκολος να λειτουργήσει (φορητός)

3. Εξοπλισμένος με το χρονόμετρο συγκόλλησης

4. Easty για να θέσει τη χρονική συγκόλληση

5. Εξοπλισμένος με ένα κύκλωμα προστασίας υπερφόρτωσης (τάση, ρεύμα, φάση, θερμοκρασία, παραγωγή)

6. Παραγωγή δύναμης FET

7. Αυτόματη αντήχηση

8. Διατηρήστε τη λειτουργία εύρους αυτόματα

9. Έναρξη: επίτευξη της μέγιστης δύναμης με 105msec

 

Μειονεκτήματα:

Περιορισμός του μέτρου, της μορφής και του υλικού. (υπερηχητική συγκόλληση για τα PP, το PC, ABS, το πλαστικό PA, CP, AMMA).

 

Όρος της υπερηχητικής συγκόλλησης:

 

Τα υπερηχητικά αυτοκίνητα πλαστικά ως όρος της υπερηχητικής συγκόλλησης, ο σημαντικότερος είναι ο χρόνος να εφαρμοστεί το ενεργειακό (δόνηση, χρόνος συγκόλλησης) μήκος συγκόλλησης και η πίεση, φυσικά, άλλοι όροι είναι επίσης πολύ σημαντική. Υλική θερμοκρασία ροής ιξώδους υπερηχητικής συγκόλλησης θερμοκρασίας συγκόλλησης. Διαφορετικά το υλικό δεν θα λειώσει.

Με το εύρος, όσο υψηλότερο το εύρος, τόσο υψηλότερη η άνοδος θερμοκρασίας. Η πίεση εφαρμόζεται στο φορμαρισμένο άρθρο χρησιμοποιώντας ένα κυλινδρικό βλέμμα. Η γενική πίεση συμπιεσμένου αέρα είναι 0.1-0.3MPa (μετρητής πίεσης), μερικές φορές υψηλότερος. Αλλά εάν χρήση της υψηλής πίεσης, αυτό θα εμποδίσει την κυλινδρική δόνηση.

Ο χρόνος συγκόλλησης ποικίλλει ανάλογα με το υλικό και τη μορφή του προϊόντος. Ο χρόνος συγκόλλησης μερικών φορμαρισμένων άρθρων είναι μόνο 0,2 δευτερόλεπτα. Με τον καιρό θα προκαλέσει την υπερβολική συγκόλληση και θα παραγάγει πολλή λάμψη και η φυσαλίδα, με συνέπεια φτωχό αεροστεγή, πρέπει να δώσει την προσοχή. Ο χρόνος ψύξης (εκμετάλλευση) για το κρυστάλλινο πλαστικό, εάν η θερμοκρασία κάτω από το σημείο τήξης, η σύνδεση θα σταθεροποιηθεί, συνήθως ο χρόνος πίεσης διατηρείται μεταξύ 0.1-0.2 δευτερολέπτων. Πλαστικό AMMA).


Υπερηχητικά μοσχεύματα: οι βίδες καρυδιών ή άλλο μέταλλο στο πλαστικό κομμάτι εργασίας. Η υπερηχητική ενέργεια μέσω της μηχανής υπερήχου θα διαβιβαστεί στο μέταλλο. Η μεγάλη δόνηση και η θερμότητα, η πίεση στη μηχανή υπερήχου να κατασταθούν τα αντικείμενα μετάλλων ενσωματώνω άμεσα στο πλαστικό μέσα.

Υπερηχητικό κάρφωμα: η φύση του μετάλλου και του πλαστικού ή η διαφορετική πλαστική σύνδεση δύο μαζί, μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπερηχητική μηχανή καρφώματος, έτσι ώστε weldment σκληρός ο εύθραυστος, όμορφος, ισχυρός.

Υπερηχητική συγκόλληση: η χρήση του μικρού κεφαλιού συγκόλλησης μηχανών υπερήχου, τα δύο κομμάτια των πλαστικών προϊόντων στην πολυσημειακή συγκόλληση, ή τη συγκόλληση η πρώτη σειρά των δοντιών σε μια άμεση πίεση στο δύο πλαστικό κομμάτι εργασίας, ώστε να επιτευχθεί η επίδραση της υπερηχητικής συγκόλλησης.

Φορητή υπερηχητική πλαστική αρχή πυροβόλων όπλων συγκόλλησης σημείων:


Όταν ο υπερηχητικός ρόλος στη θερμοπλαστική πλαστική επιφάνεια επαφών, αυτό θα παραγάγει τις δεκάδες χιλιάδων χρόνοι ανά δευτερόλεπτο, η δόνηση υψηλής συχνότητας, αυτή η υψηλής συχνότητας δόνηση, υπερηχητική ενέργεια μέσω του υπερηχητικού κύματος που διαβιβάζεται στη φόρμα στην υλική επιφάνεια υπερηχητικής συγκόλλησης, αυτό θα παραγάγει τα υψηλής θερμοκρασίας υλικά. Πλαστική επιφάνεια επαφών με συνέπεια τη γρήγορη τήξη, που συνδέεται με την πίεση, αυτό μίγμα και πήξη, έτσι ώστε για να επιτύχει το σκοπό της υπερηχητικής συγκόλλησης.

 

Εφαρμογές στο αυτοκίνητο:

 

Η υπερηχητική συγκόλληση σημείων χρησιμοποιείται κυρίως στα αυτοκίνητα εσωτερικά μέρη. Υπερηχητική συγκόλληση σημείων στο sound-proof βαμβάκι της κάλυψης μηχανών, του κορμού και του περιβλήματος ροδών, και hallstand αισθητός. Η υπερηχητική συγκόλληση καρφώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αυτοκινητική συγκόλληση εξόδου κλιματισμού, οπισθοσκόπος καθρέφτης αυτοκινήτων, λαβές πορτών αυτοκινήτων, πόρτα αυτοκινήτων χεριών και ούτω καθεξής.

 

Τα αυτοκίνητα πλαστικά μέρη είναι συνήθως ενωμένα στενά στο μεταβλητό εξοπλισμό υπερηχητικής συγκόλλησης, μακροχρόνιο multi-station σχέδιο, με τον έλεγχο προγράμματος PCL και τη λειτουργία LCD, μεγάλη αυτοκίνητη σύνθετη συγκόλληση κομματιών προς κατεργασία, συμπεριλαμβανομένων των διαφορετικών κατευθύνσεων της επιφάνειας συγκόλλησης, στις πολλαπλάσιες θέσεις.

 

Απαιτήσεις:

 

Συστατικά της υπερηχητικής συγκόλλησης (κέρατο, ενισχυτής και μετατροπέας)

Μπορούν να ενισχύσουν το εύρος σε μια ιδιαίτερη αναλογία βαθμιαία. Παραδείγματος χάριν, το εύρος μετατροπέων είναι 6mm, ο ενισχυτής μπορεί να το ενισχύσει triply σε 18mm, και έπειτα το κέρατο μπορεί να το κάνει σε 36mm. Εντούτοις, τη ζωή εργασίας του κέρατου θα κόνταιναν με την ενίσχυση του εύρους. Το απαραίτητο εύρος διαφέρει με το υλικό συγκόλλησης.

Υπάρχει κοινό υλικό κέρατων τρία:

1.Titanium

υψηλή τιμή, άριστη καλή ανθεκτικότητα απόδοσης και χαμηλή απώλεια, δύσκολες να υποβληθούν σε επεξεργασία

Το εύρος του μπορεί να φθάσει σε 60mm.

2. Αργίλιο

χαμηλή τιμή, γρήγορη απώλεια, εύκολη να υποβληθεί σε επεξεργασία

Το υψηλότερο εύρος του λιγότερο από 300mm.

3. Χάλυβας

πάρα πολύ σκληρά για να γίνει ως κέρατο

το υψηλότερο εύρος του λιγότερο από 25mm

Είναι κατάλληλο για την κοπή αλλά τη blowpipe ανάγκη να προστεθούν μέσα για την ψύξη του.

 

 

Η υπερηχητική φόρμα αποτελείται γενικά από το αργίλιο και η επιφάνεια της φόρμας μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη σκληρή οξείδωση

 

 

900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση 0

 

900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση 1

 

900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση 2

 

900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση 3

 

 

 

900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση 4

 

900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση 5

 

Πληρωμή:

 

Ετικέττα: υπερηχητικός οξυγονοκολλητής σημείων, ηχιτική μηχανή συγκόλλησης

 

900W υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης σημείων φορμών με τη σκληρή οξείδωση 6

 

FAQ:

 

1. Τι είναι υπερηχητική συγκόλληση οπής;

 

Η υπερηχητική συγκόλληση οπής είναι μόνο ένα είδος υπερηχητικής συγκόλλησης. Ανήκει στην ενεργειακή συγκόλληση ή την καταστρεπτική συγκόλληση. Χρησιμοποιείται ευρέως στη αυτοκινητοβιομηχανία.

 

2.How στην υπερηχητική τεχνολογία συγκόλλησης οπής χρήσης;

 

Αποφασίστηκε κοντά - υλικό προϊόντων, το καλύτερο του ίδιου υλικού, ή ενός μίγματος υλικών και άλλων υλικών. Εξαρτάται από εάν το υπερηχητικό κύμα του υλικού δύο ειδών μπορεί να λιωθεί. Μπορείτε να στείλετε το υλικό για να προσπαθήσετε να εξετάσετε.

 

3.How στην υπερηχητική συγκόλληση οπής σχεδίου;

 

Συνήθως είναι πάνω-κάτω τη συγκόλληση. Τα χαρακτηριστικά της συγκόλλησης οπής, θα υπάρξει βεβαίως ένα σημάδι σε μια πλευρά, η άλλη πλευρά δεν μπορεί να δει. Πολλοί πελάτες ανησυχούν για τα υλικά ζητήματα και επίσης φροντίζουν για το πώς να σχεδιάσουν. Υπάρχουν μερικές διαφορές στα προϊόντα της διαφορετικής υπερηχητικής συγκόλλησης οπής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lily Qiu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα