Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπερηχητικό κάρφωμα

Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now

Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων

Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων
Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων

Μεγάλες Εικόνας :  Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Altrasonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: HSPT30
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί ή ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες μετά από το συνολικό ποσό παραλαβών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 2000pcs ανά μήνα

Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων

περιγραφή
Όνομα Προϊόντος: Φορητός υπερηχητικός οξυγονοκολλητής σημείων 30 Khz συχνότητας: 30Khz±1 KHz
Δύναμη: 900w Μέθοδος συντονισμού συχνότητας: Αυτόματος συντονισμός
στοιχεία: Υπερηχητικός μετατροπέας, ενώνοντας στενά κέρατο, προστατευτικό μανίκι και ψηφιακή γεννήτρια Τύπος συγκόλλησης: Χέρι - κρατημένη λειτουργία ή αυτόματη λειτουργία
Υψηλό φως:

υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης σημείων

,

Υπερήχων συγκόλλησης μηχάνημα

Μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την αυτόματη λειτουργία κατώτατης επιτροπής 30Khz αυτοκινήτων

 

 

Καθορισμός της υπερηχητικής συγκόλλησης:

 

Η μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης ρομπότ της κατώτατης επιτροπής αυτοκινήτων είναι γνωστή δεδομένου ότι ο ρομποτικός βραχιόνων αυτοκινήτων κατώτατης επιτροπής πλαστικός εξοπλισμός καρφώματος μερών υπερηχητικός, αυτό είναι ένας αυτόματος εξοπλισμός που συνδυάζει το ρομπότ με το υπερηχητικό σύστημα. Το ρομπότ είναι εξοπλισμένο με το κεφάλι υπερηχητικής συγκόλλησης κάρφωσε τα πλαστικά μέρη της κατώτατης επιτροπής του αυτοκινήτου, και σιγουρεύεται ότι η κατώτατη επιτροπή αυτοκινήτων εγκαθίσταται και το έγγραφο υπερηχητικής συγκόλλησης είναι ισχυρό.

 

Οι λειτουργούσες διαδικασίες του ρομπότ η μηχανή που υπερηχητικής συγκόλλησης της κατώτατης επιτροπής αυτοκινήτων, έβαλε τα μέρη με το χέρι, πιέζουν το διακόπτη, το ρομπότ φέρνει το κεφάλι υπερηχητικής συγκόλλησης που ενώνει στενά ένα προς ένα, το ρομπότ συγκόλλησης σταματά, ο εργαζόμενος αφαιρεί το κομμάτι προς κατεργασία. Το κόστος πρώτων υλών του ρομπότ είναι σχετικά υψηλό, αλλά μακροπρόθεσμα, όπως τα προϊόντα συγκόλλησης, εφ' όσον μεταβαλλόμενο το κεφάλι σχεδίασης και υπερηχητικής συγκόλλησης, είναι μια τάση στο μέλλον της αυτοματοποίησης.

 

 

Προδιαγραφές:

 

Πρότυπο HS-40 HS-35 HS-30 HS-28 HS-20
Συχνότητα 40khz 35khz 30khz 28khz 20khz
Δύναμη 500W 500~800w 500~800w 500~800w 500~1000w
Κέρατο ≤10mm ≤10mm ≤10mm ≤12mm ≤13mm
Διάμετρος κατοικίας 44mm 44mm 44mm 44mm 64mm
Βάρος του οξυγονοκολλητή 1.0kg 1.0kg 1.0kg 1.0kg 1.5kg

 

 

Διαφορετικός τύπος οξυγονοκολλητή

 

Τύπος πυροβόλων όπλων: σύμφωνα με το σχέδιο μορφής της εφαρμοσμένης μηχανικής ανθρώπινων σωμάτων, ο υπερηχητικός διακόπτης έναρξης βρίσκεται στην ώθηση, εύκολη να πιάσει και να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία συγκόλλησης, ιδιαίτερα κατάλληλη για οριζόντιος ή κάθετος.

Τύπος κυλίνδρων: για την εμφάνιση του σχεδίου ο ευθύς, υπερηχητικός διακόπτης έναρξης βρίσκεται έξω από τον κύλινδρο, εύκολη συγκόλληση και το χέρι που φέρεται, μπορεί επίσης να εγκατασταθεί μεταξύ της επάνω μηχανής, λειτουργία συγκόλλησης για κάθε κατεύθυνση.

 

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

1. εφαρμογή στο κάρφωμα, τη διαμόρφωση και την ένωση

2. ελαφρύς, εύκολος να πάρει, εύκολος να λειτουργήσει (φορητός)

3. Εξοπλισμένος με το χρονόμετρο συγκόλλησης

4. Εύκολα για να θέσει τη χρονική συγκόλληση

5. Εξοπλισμένος με ένα κύκλωμα προστασίας υπερφόρτωσης (τάση, ρεύμα, φάση, θερμοκρασία, παραγωγή)

6. Παραγωγή δύναμης FET

7. Αυτόματη αντήχηση

8. Διατηρήστε τη λειτουργία εύρους αυτόματα

9. Έναρξη: επίτευξη της μέγιστης δύναμης με 105msec

 

 

Επιρροή των παραγόντων στη συγκόλληση:

 

Τα υπερηχητικά αυτοκίνητα πλαστικά ως όρος της υπερηχητικής συγκόλλησης, ο σημαντικότερος είναι ο χρόνος να εφαρμοστεί το ενεργειακό (δόνηση, χρόνος συγκόλλησης) μήκος συγκόλλησης και η πίεση, φυσικά, άλλοι όροι είναι επίσης πολύ σημαντική. Υλική θερμοκρασία ροής ιξώδους υπερηχητικής συγκόλλησης θερμοκρασίας συγκόλλησης. Διαφορετικά το υλικό δεν θα λειώσει.

 

 

Προσοχή στη συγκόλληση:

 

Με το εύρος, όσο υψηλότερο το εύρος, τόσο υψηλότερη η άνοδος θερμοκρασίας. Η πίεση εφαρμόζεται στο φορμαρισμένο άρθρο χρησιμοποιώντας ένα κυλινδρικό βλέμμα. Η γενική πίεση συμπιεσμένου αέρα είναι 0.1-0.3MPa (μετρητής πίεσης), μερικές φορές υψηλότερος. Αλλά εάν χρήση της υψηλής πίεσης, αυτό θα εμποδίσει την κυλινδρική δόνηση.

Ο χρόνος συγκόλλησης ποικίλλει ανάλογα με το υλικό και τη μορφή του προϊόντος. Ο χρόνος συγκόλλησης μερικών φορμαρισμένων άρθρων είναι μόνο 0,2 δευτερόλεπτα. Με τον καιρό θα προκαλέσει την υπερβολική συγκόλληση και θα παραγάγει πολλή λάμψη και η φυσαλίδα, με συνέπεια φτωχό αεροστεγή, πρέπει να δώσει την προσοχή. Ο χρόνος ψύξης (εκμετάλλευση) για το κρυστάλλινο πλαστικό, εάν η θερμοκρασία κάτω από το σημείο τήξης, η σύνδεση θα σταθεροποιηθεί, συνήθως ο χρόνος πίεσης διατηρείται μεταξύ 0.1-0.2 δευτερολέπτων. Πλαστικό AMMA).

 

 

Διαφορετικές εφαρμογές της υπερηχητικής συγκόλλησης:


Υπερηχητική συγκόλληση: υπερηχητική δόνηση με τη φόρμα υπερηχητικής συγκόλλησης, η ενεργειακή διεξαγωγή υπερηχητικής συγκόλλησης στην πλαστική επιφάνεια, με συνέπεια την τοπική θερμοκρασία, έτσι ώστε η πλαστική τήξη επιφάνειας. Διά την πίεση του υπερηχητικού χεριού, έτσι για να ενώσει στενά την πλαστική, όμορφη, ισχυρή επίδραση.

Υπερηχητικό κάρφωμα: η φύση του μετάλλου και του πλαστικού ή η διαφορετική πλαστική σύνδεση δύο μαζί, μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπερηχητική μηχανή καρφώματος, έτσι ώστε weldment σκληρός ο εύθραυστος, όμορφος, ισχυρός.

 

 

Εφαρμογές στο αυτοκίνητο:

 

Η υπερηχητική συγκόλληση σημείων χρησιμοποιείται κυρίως στα αυτοκίνητα εσωτερικά μέρη. Υπερηχητική συγκόλληση σημείων στο sound-proof βαμβάκι της κάλυψης μηχανών, του κορμού και του περιβλήματος ροδών, και hallstand αισθητός. Η υπερηχητική συγκόλληση καρφώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αυτοκινητική συγκόλληση εξόδου κλιματισμού, οπισθοσκόπος καθρέφτης αυτοκινήτων, λαβές πορτών αυτοκινήτων, πόρτα αυτοκινήτων χεριών και ούτω καθεξής.

 

Τα αυτοκίνητα πλαστικά μέρη είναι συνήθως ενωμένα στενά στο μεταβλητό εξοπλισμό υπερηχητικής συγκόλλησης, μακροχρόνιο multi-station σχέδιο, με τον έλεγχο προγράμματος PCL και τη λειτουργία LCD, μεγάλη αυτοκίνητη σύνθετη συγκόλληση κομματιών προς κατεργασία, συμπεριλαμβανομένων των διαφορετικών κατευθύνσεων της επιφάνειας συγκόλλησης, στις πολλαπλάσιες θέσεις.

 

 

Μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την αυτόματη λειτουργία κατώτατης επιτροπής 30Khz αυτοκινήτων

 

Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων 0

 

Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων 1

 

 

 

Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων 2

 

Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων 3

 

Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων 4

 

Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων 5

 

Πληρωμή:

 

Ετικέττα: υπερηχητικός οξυγονοκολλητής σημείων, ηχιτική μηχανή συγκόλλησης

 

Αυτόματη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης Robort για την κατώτατη επιτροπή 30Khz αυτοκινήτων 6

 

FAQ:

1. Τι είναι υπερηχητική συγκόλληση οπής;

 

Η υπερηχητική συγκόλληση οπής είναι μόνο ένα είδος υπερηχητικής συγκόλλησης. Ανήκει στην ενεργειακή συγκόλληση ή την καταστρεπτική συγκόλληση. Χρησιμοποιείται ευρέως στη αυτοκινητοβιομηχανία.

 

2.How στην υπερηχητική τεχνολογία συγκόλλησης οπής χρήσης;

 

Αποφασίστηκε κοντά - υλικό προϊόντων, το καλύτερο του ίδιου υλικού, ή ενός μίγματος υλικών και άλλων υλικών. Εξαρτάται από εάν το υπερηχητικό κύμα του υλικού δύο ειδών μπορεί να λιωθεί. Μπορείτε να στείλετε το υλικό για να προσπαθήσετε να εξετάσετε.

 

3.How στην υπερηχητική συγκόλληση οπής σχεδίου;

 

Συνήθως είναι πάνω-κάτω τη συγκόλληση. Τα χαρακτηριστικά της συγκόλλησης οπής, θα υπάρξει βεβαίως ένα σημάδι σε μια πλευρά, η άλλη πλευρά δεν μπορεί να δει. Πολλοί πελάτες ανησυχούν για τα υλικά ζητήματα και επίσης φροντίζουν για το πώς να σχεδιάσουν. Υπάρχουν μερικές διαφορές στα προϊόντα της διαφορετικής υπερηχητικής συγκόλλησης οπής.

 

4.What είναι η υπερηχητική συγκόλληση οπής συγκόλλησης επιτροπής πορτών αυτοκινήτων;

 

Η αυτόματη μηχανή συγκόλλησης επιτροπής πορτών καλείται επίσης την αυτόματη επιτροπή πορτών εσωτερική μηχανή συγκόλλησης επιτροπής περιποίησης. Χρησιμοποιεί την υπερηχητική τεχνολογία συγκόλλησης οπής για να ενώσει στενά τις δίπορτες επιτροπές από κοινού. Ο εξοπλισμός σχεδιάζεται για να είναι συμμετρική μηχανή συγκόλλησης κομματιού. Υιοθετεί τις παραμέτρους ελέγχου PLC, η ημιαυτόματη παραγωγή πραγματοποιείται.

 

5.The χαρακτηριστικά της αυτόματης πορτών μηχανής υπερηχητικής συγκόλλησης επιτροπής περιποίησης επιτροπής εσωτερικής multihead

 

a.Safety συσκευή για το κουμπί στάσεων έναρξης και έκτακτης ανάγκης, το κιγκλίδωμα ασφάλειας και τη συσκευή ασφάλειας συναγερμών μελιού.

b. Ο εξοπλισμός μπορεί επίσης να ενώσει στενά αριστερά και σωστή συμμετρία των εσωτερικών μερών περιποίησης επιτροπής πορτών αυτοκινήτων.

c. Η κατώτατη φόρμα υιοθετεί την πνευματική πιέζοντας συσκευή, η οποία καθιστά το έγγραφο ασφαλέστερο.

d. Υιοθετήστε τον ελεγκτή PLC για να ελέγξετε το χρόνο συγκόλλησης και θεραπεία του χρόνου.

e. Εξοπλισμένο με την πνευματική γλιστρώντας συσκευή ραγών, το προϊόν θα γλιστρήσει μέσα αυτόματα και θα γλιστρήσει έπειτα έξω αυτόματα μετά από τη συγκόλληση.

f. Με το κεφάλι συγκόλλησης 28K, ένα χωριστό πυροβόλο όπλο υπερηχητικής συγκόλλησης τίθεται σε κάθε σημείο ύλης συγκολλήσεως, το οποίο ελέγχεται από δύο υπερηχητικά ηλεκτρικά συστήματα κιβωτίων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα