Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Υπερηχητική συγκόλληση στα μέρη αυτοκινήτου: Πρωινά τρέχοντας φω'τα

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Υπερηχητική συγκόλληση στα μέρη αυτοκινήτου: Πρωινά τρέχοντας φω'τα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπερηχητική συγκόλληση στα μέρη αυτοκινήτου: Πρωινά τρέχοντας φω'τα
Η υπερηχητική εφαρμογή περιέλαβε τη συνέλευση των πρωινών τρέχοντας φω'των. Ένας σαφής πλαστικός φακός έπρεπε να ενωθεί στενά σε ένα πλαστικό σώμα με μια ερμητική σφραγίδα. Η σύνθετη τρισδιάστατη μορφή και ταξινομεί την επιφάνεια Α ήταν μια πρόκληση στη συγκόλληση. Ο πελάτης χρειάστηκε επίσης ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα που θα μπορούσε να προσαρμόσει πολλές παραλλαγές για τα διάφορα πρότυπα αυτοκινήτων.
 
Για να λύσει το πρόβλημα, ο τεχνικός ένα σύνθετο sonotrode που χωρίστηκε ανέπτυξε σε δύο στοιχεία: ένας μεταφορέας-φραγμός sonotrode και διάφορος χωριστά βιδώνω-στις άκρες. Κάθε άκρη είναι ένα διαφορετικό ύψος για να εγκαταστήσει το φακό της ακριβώς.
 
Για να εγγυηθεί τη σωστή δόνηση, ο μεταφορέας sonotrode σχεδιάστηκε με τη βοήθεια FEA και συντονίστηκε για τη σωστή συχνότητα, τεμπελιάζοντας την ισχύ και το εύρος. Επιπλέον, κάθε άκρη σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και συντονίστηκε όπως ένα αυτόνομο sonotrode. Οι άκρες περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για τα διάφορα παρεμβαίνοντας περιγράμματα. Για παράδειγμα, μερικές άκρες έχουν τις διακοπές για να προσαρμόσουν την αυξημένη εγγραφή σε ένα συστατικό. Όλο αυτό επηρεάζει πώς το sonotrode δονείται.
 
Για να εξασφαλίσουν ότι οι άκρες δονούνται σωστά, εξετάστηκαν χωριστά και ρυθμίστηκαν σε μια προσεκτική και χρονοβόρα χειρωνακτική διαδικασία. Κάτω από την προσομοίωση φορτίων, το ολοκληρωμένο σύνθετο sonotrode λέιζερ-μετρήθηκε και οποιεσδήποτε διορθώσεις εκτελέσθηκαν με CNC την κατεργασία. Το ειδικό λογισμικό μετρά μέχρι 100 σημεία για να δημιουργήσει το σχεδιάγραμμα εύρους. Μόλις βαθμολογηθούν, τα σύνθετα sonotrodes ελειτούργησαν υπέροχα και έχουν πωληθεί επανειλημμένα.
 
Για να συγκεντρώσουν τις πρότυπες παραλλαγές, όλα τα μέρη του υπερηχητικού συστήματος διαμορφώνουν ένα «μετασχηματιστές πλαίσιο σχεδίασης» που μπορεί να αποσυνδεθεί από την κύρια μηχανή και να ανταλλαχθεί με ένα διαφορετικό πλαίσιο. Κατά τη διάρκεια της αρχικής φάσης, η συνέλευση εκτελέσθηκε με μια μηχανή και τα πολλαπλάσια πλαίσια σχεδίασης. Δεδομένου ότι οι παραλλαγές αυξήθηκαν, ο πελάτης έπρεπε μόνο να αγοράσει τα πρόσθετα πλαίσια σχεδίασης. Τα με υψηλό κόστος συστατικά, όπως οι υπερηχητικές γεννήτριες, έλεγχοι και συστήματα ασφάλειας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα πολλαπλάσια πλαίσια εργαλείων για τα διάφορα πρωινά τρέχοντας φω'τα.
Χρόνος μπαρ : 2021-03-29 10:18:33 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Φαξ: 86-571-88635972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)