Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Η αρχή και τα χαρακτηριστικά υπερηχητικό nebulizer

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η αρχή και τα χαρακτηριστικά υπερηχητικό nebulizer
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η αρχή και τα χαρακτηριστικά υπερηχητικό nebulizer

Η αρχή και τα χαρακτηριστικά υπερηχητικό nebulizer

 

Ο παραδοσιακός ψεκαστήρας ψεκαστήρων αποτελείται από μια συσκευή συμπιεσμένου αέρα, έναν λεπτό σωλήνα, ένα ακροφύσιο, κ.λπ. Χρησιμοποιεί την αναρρόφηση αέρα για να μετατρέψει την ιατρική ή άλλο υγρό σε υδρονέφωση και να το ψεκάσει ομοιόμορφα σε άλλα αντικείμενα.

 

Η υπερηχητική διάσπαση σε άτομα είναι η χρήση της υπερηχητικής ενέργειας για να χωρίσει το νερό ή το υγρό για να διαμορφώσει αρκετά μόρια μικρού 5100μm, τα οποία χρησιμοποιούνται για humidification αέρα, τη μίξη υγρού, την κοκκιοποίηση, τον ψεκασμό, τη λειώνοντας σκόνη μετάλλων και άλλους λόγους.

 

Η υπερηχητική μονάδα εξοπλισμού διάσπασης σε άτομα αποτελείται από μια αφιερωμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κίνησης, ένα κεφάλι διάσπασης σε άτομα, ένα κέρατο, και έναν υπερηχητικό μετατροπέα. Η αφιερωμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κίνησης συνδέεται με το μετατροπέα για να οδηγήσει το κεφάλι διάσπασης σε άτομα για να δονηθεί στην υψηλή συχνότητα και να παραγάγει τη διάσπαση σε άτομα. Χαρακτηρίζεται από τη υψηλή δύναμη, ο μέγιστος όγκος διάσπασης σε άτομα μιας μονάδας μπορεί να υπερβεί 100L/h, υψηλή επίδραση διάσπασης σε άτομα, χαμηλή υπερηχητική συχνότητα, και μπορεί να χρησιμοποιήσει ποικίλα υγρά μέσα, ακόμη και λύματα, χημικά υγρά, και η βλέννα πετρελαίου μπορεί επίσης να ψεκαστεί. Καμία πίεση, κανένας θόρυβος, καμία ένδυση ακροφυσίων και η απόφραξη των προβλημάτων, της μικρής κατανάλωσης ενέργειας, του μικρού αυτόνομου όγκου, και του ποσού διάσπασης σε άτομα δεν μπορούν να ρυθμιστούν κατά βούληση, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για τις απαιτήσεις παραγωγής του βιομηχανικού τομέα.

 

Πτυχές εφαρμογής:
1. Ο υπερηχητικός εξοπλισμός διάσπασης σε άτομα αντικαθιστά βαθμιαία τους παραδοσιακούς ψεκαστήρες πίεσης και χρησιμοποιείται στις διάφορες βιομηχανίες και την έρευνα και την ανάπτυξη, ειδικά στον τομέα της μικροϋπολογιστής-επένδυσης του ψεκασμού. Η υδρονέφωση που παράγεται από το υπερηχητικό σύστημα ψεκασμού είναι ακριβέστερη, ευκολότερη να ελέγξει και φιλική προς το περιβάλλον.
2. Ο υπερηχητικός εξοπλισμός διάσπασης σε άτομα μπορεί να λειτουργήσει κάτω από υψηλής θερμοκρασίας, η υψηλότερη θερμοκρασία υπερβαίνει ακόμη και 500 ℃, έτσι μπορεί να εφαρμοστεί στη σκόνη μετάλλων, η διαδικασία είναι απλή, και η αποδοτικότητα είναι υψηλή. Μέσω των διαφορετικών σχεδίων του κεφαλιού ψεκασμού, μπορεί να προσαρμοστεί σε ποικίλες διαφορετικές απαιτήσεις άλεσης σκονών. Από τη γρήγορη και εύκολη άλεση σκονών μικρού ποσού στο εργαστήριο στη βιομηχανική άλεση σκονών μεγάλου ποσού στη γραμμή παραγωγής, είναι δυνατό να επιτύχει.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων της υπερηχητικής διάσπασης σε άτομα:
1. Τα διάφορα υγρά μπορούν να ψεκαστούν.
2. Διάσπαση σε άτομα μεγάλου ποσού, χαμηλής ισχύος κατανάλωση, ενέργεια - αποταμίευση και προστασία του περιβάλλοντος.
3. Καμία παρεμπόδιση, καμία ένδυση, κανένας θόρυβος, καμία πίεση, κανένα κινούμενο μέρος.
4. Το ποσό διάσπασης σε άτομα μπορεί να ρυθμιστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών.

Χρόνος μπαρ : 2021-06-17 16:14:48 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Φαξ: 86-571-88635972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)