Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Ειδοποίηση διακοπών φεστιβάλ άνοιξη

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ειδοποίηση διακοπών φεστιβάλ άνοιξη
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ειδοποίηση διακοπών φεστιβάλ άνοιξη

Αγαπητοί συνεργάτες:

 

Γειά σου! Όλοι οι υπάλληλοι της Co. τεχνολογίας Hangzhou Altrasonic, ΕΠΕ σας ευχαριστούν ειλικρινά για τη μακροπρόθεσμες υποστήριξη και την κατανόησή σας. Εύχομαι στην επιχείρησή σας μια ακμάζουσα επιχείρηση στο νέο έτος και όλο το καλύτερο! Στο νέο έτος, η επιχείρησή μας θα δουλεψει σκληρότερα για να παρέχει σε σας τα καλύτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

 

Το πρόγραμμα διακοπών φεστιβάλ ανοίξεων είναι το ακόλουθο:

 

Χρόνος διακοπών φεστιβάλ άνοιξη: Στις 9 Φεβρουαρίου - 21 Φεβρουαρίου 2021, πηγαίνετε επίσημα να εργαστείτε στις 22 Φεβρουαρίου. Παρακαλώ συνεργαστείτε με τους συνεργάτες για να τακτοποιήσετε τον κύκλο προμήθειας εξοπλισμού, η επιχείρησή μας δεν θα τακτοποιήσει οποιαδήποτε εργασία κατά τη διάρκεια των διακοπών.

 

Η επιχείρησή μας είναι αφύλακτη κατά τη διάρκεια των διακοπών. Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η επιχείρηση κάθε επιχείρησης δεν θα επηρεαστεί κατά τη διάρκεια των διακοπών, υπενθυμίζουμε ειλικρινά σε σας τα εξής:

 

1.If η επιχείρησή σας έχει τα επείγοντα στοιχεία κάθε χρόνο, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για να ελέγξετε εγκαίρως την ημερομηνία παράδοσης, ώστε να αποφευχθούν οι περιττές απώλειες που προκαλούνται από τα λανθασμένα στοιχεία.

2.During οι διακοπές, η επιχείρησή μας δεν θα τακτοποιήσουν την παράδοση, την υπηρεσία μεταπωλήσεων και τα επιχειρησιακά θέματα. Όλοι οι πελάτες με τις απαιτήσεις διαταγής, παρακαλώ το εξετάζουν μετά από τις διακοπές.

 

Για τη δυσχέρεια που προκαλείται από τα ανωτέρω θέματα, ελπίζω να δώσω σας την κατανόηση και την υποστήριξη, να σας ευχαριστήσει!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ειδοποίηση διακοπών φεστιβάλ άνοιξη  0

Χρόνος μπαρ : 2021-02-05 11:10:07 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Φαξ: 86-571-88635972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)