Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υπερηχητικής μηχανής συγκόλλησης λουριών καλωδίων

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υπερηχητικής μηχανής συγκόλλησης λουριών καλωδίων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υπερηχητικής μηχανής συγκόλλησης λουριών καλωδίων

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υπερηχητικής μηχανής συγκόλλησης λουριών καλωδίων

 

Η υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης λουριών είναι παρόμοια με τη συγκόλληση τριβής, αλλά υπάρχουν διαφορές. Η υπερηχητική συγκόλληση διαρκεί έναν λίγος χρόνο και η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από recrystallization είναι επίσης διαφορετικό από τη συγκόλληση πίεσης επειδή η στατική πίεση που εφαρμόζεται είναι πολύ μικρότερη από αυτή της συγκόλλησης πίεσης. Εντούτοις, για τους περισσότερους από τους φίλους μου, η υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης λουριών καλωδίων είναι ακόμα σχετικά άγνωστη. Σήμερα, ο ειδικός συντάκτης Hengsheng διαδίδει τη κοινή λογική της υπερηχητικής μηχανής συγκόλλησης λουριών καλωδίων και τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υπερηχητικής μηχανής συγκόλλησης λουριών καλωδίων.

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υπερηχητικού καλωδίου εκμεταλλεύονται τη μηχανή συγκόλλησης:


1. Ένωση: τα δύο αντικείμενα που ενώνονται στενά επικαλύπτονται και ενώνονται από την υπερηχητικές δόνηση και την πίεση να διαμορφωθεί ένα στερεάς κατάστασης. Ο χρόνος ένωσης είναι σύντομος και το ενώνοντας μέρος δεν παράγει τις χυτές ατέλειες δομών (τραχιά επιφάνεια).
2. Φόρμα: Έναντι της μεθόδου υπερηχητικής συγκόλλησης και συγκόλλησης αντίστασης, η ζωή φορμών είναι μακριά, ο χρόνος επισκευής φορμών και αντικατάστασης είναι λιγότερος, και είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί η αυτοματοποίηση.
3. Κατανάλωση ενέργειας: Η υπερηχητική συγκόλληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ του ίδιου μετάλλου και των διαφορετικών μετάλλων, το οποίο καταναλώνουν την πολύ λιγότερη ενέργεια από την ηλεκτρική συγκόλληση.
4. Σύγκριση της συγκόλλησης πίεσης: Έναντι άλλης συγκόλλησης πίεσης, η υπερηχητική συγκόλληση απαιτεί τη λιγότερη πίεση, και το ποσό παραμόρφωσης είναι λιγότερο από 10%, ενώ η παραμόρφωση του κομματιού προς κατεργασία στην κρύα συγκόλληση πίεσης είναι 40%-90%.
5. Επεξεργασία συγκόλλησης: Η υπερηχητική συγκόλληση δεν απαιτεί την προγενέστερη επεξεργασία της ενωμένης στενά επιφάνειας και τη post-welding επεξεργασία όπως άλλη συγκόλληση.
6. Πλεονεκτήματα συγκόλλησης: Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τους εξωτερικούς παράγοντες όπως η ροή, το υλικό πληρώσεως μετάλλων, και η εξωτερική θέρμανση για να χειριστεί την υπερηχητική συγκόλληση.
7. Επίδραση συγκόλλησης: Η υπερηχητική συγκόλληση μπορεί να ελαχιστοποιήσει την επίδραση θερμοκρασίας του υλικού (η θερμοκρασία της ζώνης συγκόλλησης δεν υπερβαίνει 50% της απόλυτης θερμοκρασίας τήξης του αναγομωμένου μετάλλου), ώστε να μη αλλαχτεί η δομή μετάλλων, έτσι είναι πολύ κατάλληλη για τις εφαρμογές συγκόλλησης στον ηλεκτρονικό τομέα.

Χρόνος μπαρ : 2021-10-08 11:25:54 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Φαξ: 86-571-88635972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)