Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Εισαγωγή του υπερηχητικού κόπτη τροφίμων

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Εισαγωγή του υπερηχητικού κόπτη τροφίμων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή του υπερηχητικού κόπτη τροφίμων

 

Το υπερηχητικό τέμνον μαχαίρι ισχύει στα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένης της διαφορετικής σκληρότητας των τροφίμων, όπως το υπερηχητικό τέμνον τυρί, υπερηχητικό τέμνον κέικ και το ψωμί, υπερηχητική φέτα πιτσών, υπερηχητικό τέμνον κέικ, υπερηχητική τέμνουσα καραμέλα, υπερηχητικό παγωμένο κοπή mousse, υπερηχητικό τέμνον nougat, υπερηχητική κοπή, στριμώχνει τα υπερηχητικά τέμνοντα παγωμένα τρόφιμα και την υπερηχητική κοπή ξηρά - φρούτα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή του υπερηχητικού κόπτη τροφίμων  0

Έναντι της παραδοσιακής κοπής, υπερηχητικό τέμνον μαχαίρι τροφίμων, που κόβει περισσότερη υγεία, εύκολη να καθαρίσει τον εξοπλισμό, καλύτερη οικονομική αποτελεσματικότητα, η τέμνουσα συνέπεια επιφάνειας είναι υψηλότερη και ούτω καθεξής. Κατά κοπή των τροφίμων, υπερηχητικό τέμνον τη μαχαίρι δονείται στη συχνότητα 20kHz (ή 30/40kHz), έτσι ώστε το υπόλειμμα τροφίμων δεν θα μείνει στην επιφάνεια του μαχαιριού. Η επιφάνεια των τροφίμων περικοπών είναι πολύ καθαρή και ο χωρισμός μεταξύ των στρωμάτων διατηρείται σαφώς.

 

Χρόνος μπαρ : 2021-01-21 16:26:20 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Φαξ: 86-571-88635972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)