Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Πώς προϊόντα συγκόλλησης μηχανών υπερηχητικής συγκόλλησης

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς προϊόντα συγκόλλησης μηχανών υπερηχητικής συγκόλλησης
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς προϊόντα συγκόλλησης μηχανών υπερηχητικής συγκόλλησης

Πώς προϊόντα συγκόλλησης μηχανών υπερηχητικής συγκόλλησης

 

Η υπερηχητική συγκόλληση στηρίζεται στην υψηλής συχνότητας δόνηση για να ενώσει στενά δύο πλαστικά μέρη για να επιτύχει στιγμιαία την επιθυμητή επίδραση του πελάτη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να εισαχθεί:

Μέθοδος εφαρμογής υπερηχητικής συγκόλλησης

1. Μέθοδος συγκόλλησης:
Το κεφάλι συγκόλλησης δονήθηκε από τα υπερηχητικά υπερβολιά υψηλός λειωμένα μέταλλα συχνότητας και συνδέει τη θερμότητα τριβής της κοινής επιφάνειας των δύο πλαστικών διά τη μέτρια πίεση. Η δύναμη συγκόλλησης μπορεί να συγκριθεί με το κύριο σώμα, και η αδιάβροχη δομή μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρησιμοποίηση των κατάλληλων κομματιών προς κατεργασία και του λογικού σχεδίου διεπαφών. Είναι αεροστεγές και αποβάλλει τη δυσχέρεια που προκαλείται με την χρήση των βοηθητικών υλικών για να επιτύχει την αποδοτική και καθαρή συγκόλληση.

 

2. Μέθοδος συγκόλλησης:
Το υπερβολικα υψηλός κεφάλι υπερηχητικής συγκόλλησης συχνότητας δομένος πιέζεται στην προεξέχουσα άκρη του πλαστικού προϊόντος, και τη στιγμιαία θερμότητα λειώνουν σε μια μορφή καρφιών, και τα υλικά των διαφορετικών υλικών καρφώνονται μηχανικά από κοινού.

 

3. Μόσχευμα:
Μέσω της τροχιάς του κεφαλιού συγκόλλησης και της κατάλληλης πίεσης, τα μέρη μετάλλων (όπως τα καρύδια, οι βίδες, κ.λπ.) συμπιέζονται στην πλαστική τρύπα και καθορίζονται σε ένα ορισμένο βάθος. Μετά το πέρας, η ένταση και η ροπή μπορούν να συγκριθούν με τις παραδοσιακές φόρμες. Η δύναμη μπορεί να αποβάλει τις ανεπάρκειες της ζημίας φορμών εγχύσεων και της αργής έγχυσης.

 

4. Διαμόρφωση:
Αυτή η μέθοδος είναι παρόμοια με τη μέθοδο καρφώματος, στην οποία το κοίλο κεφάλι συγκόλλησης πιέζεται στο εξωτερικό δαχτυλίδι του πλαστικού προϊόντος. Αφότου εκπέμπει το κεφάλι συγκόλλησης την υπερηχητική υπερβολιή υψηλός δόνηση συχνότητας, το πλαστικό λειώνουν και διαμορφώνεται και ντύνεται στο αντικείμενο μετάλλων που καθορίζεται, και η εμφάνιση είναι ομαλή και όμορφη. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συχνά για τον καθορισμό και τη σχηματοποίηση της ηλεκτρονικής και των ομιλητών, και τον καθορισμό των φακών για τα καλλυντικά.

 

5. Συγκόλληση σημείων:
Α. Για τη συγκόλληση δύο πλαστικά σημεία, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να σχεδιαστεί το καλώδιο συγκόλλησης για να επιτύχει εκ των προτέρων το σκοπό της συγκόλλησης.
Β. Για τα μεγαλύτερα κομμάτια προς κατεργασία, δεν είναι εύκολο να σχεδιαστούν τα κομμάτια προς κατεργασία καλωδίων συγκόλλησης για τη συγκόλληση σημείων, η οποία μπορεί να επιτύχει την επίδραση συγκόλλησης και μπορεί να ενωθεί στενά στα πολλαπλάσια σημεία.

6. Κοπή και σφράγιση:
Χρησιμοποιώντας την αρχή της υπερηχητικής δόνησης, το χημικό ύφασμα ινών κόβεται, και το πλεονέκτημά του είναι ότι είναι ομαλό και δεν ραγίζει ή δεν τεντώνει.

Χρόνος μπαρ : 2021-06-29 16:14:02 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Φαξ: 86-571-88635972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)