Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Εφαρμογή και χαρακτηριστικά της υπερηχητικής τέμνουσας μηχανής

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μετατροπείς που αντιστοιχούν στο ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σας αριθ. HS2015021 εργασία πολύ καλά. Θα επιθυμούσαμε να διατάξουμε περισσότερων

—— Peter

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας σας καθώς επίσης και τη συνέχεια και την καλή διαπραγμάτευση. Θα σας ενημερώσω σίγουρα το περαιτέρω πρόγραμμά μου για το περαιτέρω γουργούρισμα

—— Vinay

Το εξετάσαμε και ελειτούργησε.  Θα σας ενημερώσω για τις μελλοντικές αγορές σύντομα.

—— Alvin

Σας ευχαριστούμε! Είναι μια ευχαρίστηση, για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που θέλει να το καταστήσει σωστό για τον πελάτη:) πολλές φορές εξετάζω τις κινεζικές επιχειρήσεις που δεν φροντίζουν για τον πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση. Σκέφτομαι ότι έλαβα τη σωστή απόφαση πηγαίνοντας με σας και Altrasonic!!!

—— Cameron

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Εφαρμογή και χαρακτηριστικά της υπερηχητικής τέμνουσας μηχανής
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμογή και χαρακτηριστικά της υπερηχητικής τέμνουσας μηχανής

Η υπερηχητική τέμνουσα μηχανή είναι ένα είδος υπερηχητικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται ειδικά για την κοπή, και είναι μια από τις σημαντικές κατηγορίες υπερηχητικών εφαρμογών.

 

Η αρχή είναι απολύτως διαφορετική από την παραδοσιακή κοπή. Η υπερηχητική τέμνουσα μηχανή χρησιμοποιεί την υπερηχητική ενέργεια στη θερμότητα και λειώνει το υλικό που κόβεται, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός το υλικό.
Η υπερηχητική κοπή χρησιμοποιεί την ενέργεια των υπερηχητικών κυμάτων στη θερμότητα και λειώνει το υλικό που κόβεται για να επιτύχει το σκοπό τα υλικά. Μπορεί εύκολα να κόψει τη ρητίνη, τα λαστιχένια, μη υφανθε'ντα υφάσματα, τις ταινίες, τα διάφορα επικαλύπτοντας σύνθετα υλικά και τα τρόφιμα. Η αρχή του υπερηχητικού τέμνοντος μαχαιριού είναι απολύτως διαφορετική από την παραδοσιακή κοπή πίεσης.
Τα χαρακτηριστικά της υπερηχητικής τέμνουσας μηχανής δεν απαιτούν τις αιχμηρές λεπίδες, μεγάλη πίεση, και δεν θα πελεκήσουν ή δεν θα βλάψουν το τέμνον υλικό.

 

1. Το τέμνον μαχαίρι κάνει την υπερηχητική δόνηση, η αντίσταση τριβής είναι πολύ μικρή, και το υλικό περικοπών δεν είναι εύκολο να κολληθεί στη λεπίδα. Έχει την προφανή τέμνουσα επίδραση στα παγωμένα, ιξώδη και ελαστικά υλικά. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τα τρόφιμα, λάστιχο ή αντιτίθεται που είναι ενοχλητικό να εφαρμόσει την πίεση.
2. Συγχρόνως της κοπής, το τέμνον μέρος έχει την τήξη. Το τέμνον μέρος έδαφος-σφραγίζεται, το οποίο μπορεί να αποτρέψει τη χαλάρωση της υλικής οργάνωσης περικοπών (όπως η λάμψη υφαντικού υλικού). Η χρήση της υπερηχητικής τέμνουσας μηχανής μπορεί επίσης να επεκταθεί, όπως το σκάψιμο των τρυπών, να φτυαρίσει, ξύνοντας χρώμα, γλυπτική, που σκίζει και ούτω καθεξής.

Χρόνος μπαρ : 2021-02-25 08:45:15 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Altrasonic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hogo Lv

Τηλ.:: 0086-15158107730

Φαξ: 86-571-88635972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)